Kerstmis en Nieuwjaar in Italie

Eerst en vooral wens ik iedereen het beste toe in 2009!!!!

Kerst en Nieuwjaar...2 plezante en wijze ervaringen!
Kerst heb ik door gebracht met de familie van mn baas. Zo'n 20 man denk ik en massaal veel eten!
Kvon het enorm wijs dat ik Kerst mee met hen mocht vieren,kwas eerst al aant vrezen dak het in mn eentje kon vieren in een leeg hotel! Niet dus! Op de dag zelf vroeg den baas me of ik Kerst mee mn zijn familie wou vieren,op die vraag moest ik natuurlijk geen 2 keer nadenken,direct toehappen dacht ik! Zo gezegd zo gedaan,om 14u kwam den baas me halen.Eerst wast wa drinken en wa babbelen en dan begon het eetfestijn! En zeggen da ge genoeg had gegeten was ook geen optie!
Kwerd opgenomen alsof ik één van hen was en da was heel plezant. Na het eten zijn we naar de zee getrokken,een wandeling gemaakt om daarna naar Lecce te trekken en daar in verschillende bars wat te gaan drinken. Om half 3 lag ik doodop in mn bed,met nog steeds ne goe gevulde buik!

De dagen tussen kerst en nieuwjaar waren enorm rustig in het hotel. Kdenk da we een 4 gasten hadden,teweinig om het restaurant te openen vond de baas met als gevolg 5 dagen platte rust.

Den 31e hadden we 2 gasten die bleven overnachten met als gevolg dat ik achter de balie moest zitten,werken dus. Allé werken is het ook nie want ge doet niks ondertussen,gewoon wachten tot dat de gasten toekomen,de sleutel van hun kamer geven en hun gegevens invullen op een papier. Daar zat ik dus den 31e...21u,een leeg hotel en niets te doen. TOT den broer van den baas ineens en onverwacht binnekwam en me vroeg of er gasten waren. Kzei hem dat er 2 gasten kwamen maar die gingen ergens na twaalf uur toekomen. Toen hij me dan zei dat ik met mee kon meegaan en nieuwjaar met zijn vrienden kon vieren was mijne jas heel rap aantrokken!! Ik natuurlijk heel content!!! 'tWas kort want om 1u zat ik trug op mijnen stoel achter de balie maar den tijd daar tussen heb ik me echt goed gehad! En weer hetzelfde verhaal he,massaal veel eten!
Eigenlijk had ik niet veel goesting om te eten want kwas wa slecht in mijnen buik maar toch heb ik daar kunnen eten,weer was niet eten of weinig eten geen optie!
'kWerd door die vrienden met open armen ontvangen,vol gepropt met eten,mijnen beker me wijn werd constant bijgevuld...er ontbrak me dus niets!
Rond 1u was ik dan trug in het hotel en dan was het wachten op die 2 gasten...
De eerste waren rond 2u30 toekomen, die laatste heeft zn kat gestuurd!!
Den deze heeft zitte wachten tot 5u30!
Maar me een fles wijn naast u,wa muziek en ne computer valt da nog wel mee.

Nu het erge was dak om 11u al trug in de keuken moest staan! Het restaurant was nu wel open!
Maar het werk viel nog mee,twas maar voor 25 man! Vorig jaar moesten ze voor deze dag 100 man voorzien van eten,nu 25...t'is hier dus kalmer dan gewoonlijk!!!

Swat,dit was nu mijne kerst en nieuwjaar,ik heb mij goed gehad!! Ik hoop jullie ook!!!

Tot de volgende