We keren terug!
16 jan. 2009
vanuit
Na er toch een tijdje te hebben over nagedacht heb ik besloten om trug naar Belgie te keren.
Enerzijds vind ik dit echt spijtig maar anderszijds is het uiteindelijk de beste keuze.
Sinds midden december is er namelijk echt weinig werk!
In november zaten we hier me een vol hotel en dat gedurende de hele maand,december was al een heel pak rustiger met verschillende dagen geen gasten maar het was nog best te doen maar nu januari...een ramp!!! met een gemiddelde van 4 a 5 gasten per week zit ik hier geregeld niks te doen en das ook niet de bedoeling van het hele 'avontuur'!
Dus heb ik besloten om zo vroegtijdig trug keren.
30 Januari is mn laatste werkdag,den 31e vertrek ik met den trein trug.
Eerst van Lecce naar Milan (zo'n 9,5u op den trein) dan van Milan naar Parijs Bercy (zo'n 9u op den trein) dan moet ik met de metro naar Parijs noord om van daaruit naar Brussel te gaan met den TGV,das maar 1,5u.
Er kan dus nog veel verkeerd lopen in mn trugkeer he! ne verkeerden trein ofzo en kzit weer in een ander land!
Anderzijds vind ik echt spijtig dat ik vroeger dan gepland ga terug keren. Kvoel mij hier ondertussen al goed in mn sas en ben ook al volledig aangepast aan het leven hier. Kom super goe met de mensen van het hotel overeen en zo ga'k het toch spijtig vinden om hier te moeten vertrekken.
Maar ik moet wel toegeven da'k ook me veel plezier terug keer ze!
Iedereen terug zien,
terug een stapke in de wereld-uitgaan dan he- kunnen gaan zetten,
op het gemakske een pint kunnen gaan drinken,
me mijnen motto kunnen gaan rijden,
...
zijn toch allemaal dingen dat ik ferm mis en naar uitkijk het trug te kunnen gaan doen!
nog een goeie 15 dagen...
Sinds midden december is er namelijk echt weinig werk!
Dus heb ik besloten om zo vroegtijdig trug keren.
30 Januari is mn laatste werkdag,den 31e vertrek ik met den trein trug.
Maar ik moet wel toegeven da'k ook me veel plezier terug keer ze!
Iedereen terug zien,
terug een stapke in de wereld-uitgaan dan he- kunnen gaan zetten,
op het gemakske een pint kunnen gaan drinken,
me mijnen motto kunnen gaan rijden,
...
nog een goeie 15 dagen...
{{ reactie.post_date.date | formatDate('DD MMM YYYY HH:mm') }}